Demi Moore si Ashton Kutcher divorteaza

14 Dec

 

Demi Moore a anuntat ca a decis sa puna capat casniciei sale de sase ani cu Ashton Kutcher.

Actrita in varsta de 49 de ani a declarat ca incheie acest capitol din viata sa “cu mare tristete si cu strangere de inima”

Vorbind despre infidelitatea lui Kutcher, actrita a declarat: “Ca femeie, mama si sotie, am anumite valori si cerinte pe care le respect, iar in acest spirit am decis sa marg mai departe cu viata mea”.

Moore a mai adaugat ca este o perioada foarte grea pentru ea si familia ei si a rugat oamenii sa-i respecte intimitatea.

Imediat dupa anunt, Ashton a postat un anunt pe Twitter: “Voi aprecia mereu timpul petrecut alaturi de Demi. Casnicia este una dintre cele mai dificile lucruri din lume si din pacate cateodata acestea dau gres. Love and Light, AK “.

Cel de-al treilea mariaj al actritei in varsta de 49 de ani a inceput sa se clatine serios dupa aparitia in presa americana a unor speculatii privind infidelitatea sotului ei, actorul Ashton Kutcher.

Potrivit presei americane, Ashton Kutcher, in varsta de 33 de ani, ar fi inselat-o pe Demi cu starleta Sara Leal, in varsta de 23 de ani, int-un hotel, la sfarsitul lunii septembrie.

“A incercat cu disperare sa isi salveze casnicia. Insa povestea cu Sara Leal a fost greu de negat pentru Kutcher, deoarece a fost sustinuta de fotografii elocvente”, a declarat o sursa din industria de divertisment de la Hollywood.

Demi Moore a fost de acord sa mearga cu Ashton Kutcher la un centru apartinand cultului Kabbalah specializat in consiliere maritala insa nu a functionat.

Demi Moore si Ashton Kutcher s-au casatorit in 2005. Actrita americana a mai fost casatorita de doua ori, cu compozitorul Freddy Moore si cu actorul Bruce Willis.

 

Advertisements

2 Responses to “Demi Moore si Ashton Kutcher divorteaza”

  1. Elena December 14, 2011 at 8:08 pm #

    wooooow! se despart?!? normal ca se despart din moment ce lui i s’a nazarit de alte alea…logic,nici o femeie n’ar accepta asta…bravo Demi !!

  2. Mihaella December 14, 2011 at 8:23 pm #

    Eu personal nu vad relatiile dintre vedete prea stabile. Chiar imi place tipa. Arata super pt varsta ei si din pct meu de vedere e o actrita buna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: