Reginele modei la Hollywood în 2011

14 Dec

 

Aparițiile pe covorul roșu necesită multe ore de pregătire pentru vedetele de la Hollywood. Nu e suficient să strălucești și să porți ruj, trebuie să îți coafezi părul, să te machiezi în ton cu cele mai noi trenduri, să ai grijă cu ce te îmbraci, ce pantofi încalți și ce accesorii alegi să porți.

Astfel, aparițiile perfecte de la premiere sau alte evenimente importante, au în spate designeri celebri, make-up artiști cu pedigree și opțiuni rafinate în materie de look. Revista E!Online a urmărit cu atenție aparițiile publice ale starurilor și a numit cele 10 regine ale modei din 2011.

10. Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a ieșit anul acesta din zona ei de confort și a experimentat culori, imprimeuri, iar pe lângă asta s-a mai și tuns. Probabil noul apetit al lui Jen pentru modă se datorează faptului că are o relație stabilă cu seducătorul Justin Theroux. Cu siguranță, lookul nou și îmbunătățit adoptat de actriță este mai stilat ca niciodată.

9.Emma Watson 

Chiar dacă franciza Harry Potter a avut marele final în vara acestui an, Emma Watson va mai face cu siguranță apariții pe covorul roșu. Dintre cele mai recente apariții se numără premiera filmului My Week with Marilyn și un eveniment de lansare organizat de brandul Lancome, la ambele evenimente, Emma, 21, etalând gusturi rafinate în materie de modă. Acest lucru nu ne surprinde, mai ales că tânăra activează și ca designer de modă, iar creațiile ei sunt extrem de apreciate.

8. Mila Kunis

Dacă e să ne uităm la rolurile din filme, Mila pare o tipă foarte deschisă cu care ai putea merge într-un bar la o bere, fără să îți pese de normele de stil pe care le impune Hollywood-ul. Însă când vine vorba să treacă la lucruri serioase, seducătoarea actriță reușește mereu să facă cele mai bune alegeri în materie vestimentară.

7. Zoe Saldana

Anul acesta Zoe Saldana a fost din nou la înălțime în cadrul aparițiilor la evenimente importante. Actrița a urcat 2 poziții față de anul precedent, optând pentru ținute elegante și cât mai simple, spre deosebire de 2010, când alegerile ei au fost mai avangardiste.

6. Jennifer Lopez

Cu toate că a avut un an puțin mai dificil în plan emoțional, Jennifer a avut grijă ca problemele personale să nu se reflecte în aparițiile publice. Opțiunile ei au avantajat-o mereu, iar rochiile pe care le-a purtat pe covorul roșu au fost mereu unicate. Bineînțeles și corpul de invidiat pe care îl are la 42 de ani a contribuit la look-ul impecabil.

 

5. Blake Lively

Noua iubită a lui Ryan Reynolds și vedeta serialului Gossip Girl riscă mereu și se distrează când vine vorba să aleagă ținute pentru covorul roșu. Îndrăzneala ei pare-se că a fost bine primită, iar ce e de apreciat este faptul că Blake nu apelează la ajutorul unui stilist pentru opțiunile ei.

4. Selena Gomez

Dintre toate vedetele tinere, Selena Gomez este fără doar și poate cea mai stilată. Cântăreața și actrița de 19 ani are gusturi rafinate în ceea ce privește pantofii, iar rochiile sale au mereu un aer tânar.

3. Diane Kruger

Celebra actriță a făcut furori la toate aparițiile pe care le-a făcut pe covorul roșu, fiind mereu stilată și uluitoare. Atitudinea, încrederea și frumusețea au copletat perfect ținutele pe care a ales să le îmbrace cu atâta eleganță.

2. Emma Stone

Una dintre vedetele complet imprevizibile pe covorul roșu este Emma Stone. Optând pentru creații ale unor designeri de top precum Lanvin, Preen și Tom Ford, actrița nu are cum să dea greș și nu plictisește niciodată. Rochiile pe care le-a purtat în acest an nu s-au asemănat deloc între ele, dar au arătat excelent pe seducătoarea actrita!

1. Kate Middleton

Chiar dacă nu este tocmai vedetă la Hollywood, Kate Middleton, soția prințului William, a fost una dintre cele mai atent urmărite personalități din acest an. De la fabuloasa rochie de mireasă pe care a purtat-o la nunta regală, până la ținutele de zi cu zi, Kate și-a pus în valoare silueta mai bine decât oricine altcineva.

 

Advertisements

2 Responses to “Reginele modei la Hollywood în 2011”

  1. Elena December 14, 2011 at 8:05 pm #

    inainteles ca Kate Middleton este prima in top :X stie sa se imbrace si isi pune in valoare calitatile.

  2. Mary December 14, 2011 at 8:12 pm #

    Foarte interesant !!! pupicii :*:*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: