Angelina Jolie, implicata intr-un nou scandal la Hollywood

15 Dec

Debutul regizoral al Angelinei Jolie este umbrit de un scandal, dupa ce actrita  a fost acuzata ca a furat ideea filmului sau, In The Land of Blood and Honey dupa un roman scris de James J.Braddock.

Braddock sustine ca Jolie, care a scris scenariul si regizat filmul, s-a inspirat din romanul sau, The Soul Shattering. Ba mai mult, acesta a creat un site in care dezvaluie toate detaliile despre acest incident.

“Sunt sigur ca doamna Jolie  a folosit/copiat/furat elemente importante din romanul meu” a scris autorul pe blog. Braddock sustine chiar ca a incercat sa stabileasca o intalnire cu actrita pe perioada filmarilor, dar ca i-a fost imposibil sa se vada cu ea pentru ca nu i s-a dat voie.

In the Land of Blood and Honeyspune povestea unei femei musulmane care se indragosteste de un soldat sarb in timpul razboiului din Bosnia, chiar daca acesta a violat-o.

Braddock a mai scris pe site-ul sau: “Ideea ei nu este decat o versiunea nuantata a povestii cartii mele. Si dintre toate povestile despre acest razboi, mi se pare curioasa aceasta coincidenta. In mai multe feluri, filmul ei seamana izbitor cu romanul meu”

RadarOnline.com scrie ca Braddock a intentat un proces impotriva GK Films, compania care a sustinut si finantat filmul regizat de Angelina Jolie. El cere sa aibe loc un proces si sa fie despagubit.

In the Land of Blood and Honey a fost bine primit de catre critici, care au apreciat viziunea regizorala a lui Jolie si au laudat filmul. Pe 23 decembrie, pelicula va fi lansata in SUA.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: