Jennifer Aniston, numita cea mai sexy femeie din toate timpurile: cum a ajuns de la un start ratat in cariera la una dintre actritele de top de la Hollywood

15 Dec

Jennifer Aniston a avut mega succes de box office in 2011 cu doua comedii care au relansat-o in topul actritelor de lux, i-a mers de minune si in viata personala facandu-si publica relatia cu actorul Justin Theroux si pe deasupra s-a mai ales si cu titlul de “cea mai sexy femeie din toate timpurile”.

La 42 de ani, fosta nevasta a lui Brad Pitt a fost aleasa “Sexiest Woman of All Time” – cea mai sexy femeie din toate timpurile de revista Men’s Health.

Actrita care se lauda cu un Emmy si un Glob de Aur primite pentru rolul din “Friends” (1994) care a facut-o celebra in toata lumea, a batut 99 de vedete printre care Raquel Welch, Marilyn Monroe, Angelina Jolie si Madonna.

Pe langa Friends, cel mai bine cotate filme ale ei sunt: The Good Girl (2002), Rutina, bat-o vina (1999), Friends With Money (2006), Marley & Me (2008) si Horrible Bosses (2011).

Jennifer Aniston a declarat ca, in opinia ei, actrita franceza Brigitte Bardot si activista feminista Gloria Steinem ar trebui sa ocupe primele pozitii in topul celor mai sexy femei din toate timpurile.

Jennifer Aniston s-a nascut in Los Angeles, la Sherman Oaks, in 1969. Are origini grecesti din partea tatalui si dupa ce a absolvit Liceul de Muzica si Arta Dramatica Fiorello H. LaGuardia din Manhattan a inceput sa joace in productii off-Broadway si in serii televizate pentru copii.

La inceputul anilor ’90 s-a mutat la Los Angeles iar debutul pe marele ecran l-a facut cu Leprechaun in 1993, unul dintre cele mai slabe filme ale ei. O fana inraita a comediilor, Jennifer a fost descurajata de ascensiunea dificila din lumea filmului. Era decisa sa isi amane cariera la Hollywood, insa se razgandeste si se duce la auditii pentru pilotul unui serial numit Friends Like These, ulterior numit simplu Friends. Si-a dorit rolul Monicai, insa i-a cucerit pe producatori ca Rachel Green.

Rolul lui Rachel Green din serialul de televiziune “Prietenii tai/ Friends” i-a adus actritei Jennifer Aniston un premiu Emmy si un Glob de Aur. A jucat in serial timp de 10 ani.

In 1998 l-a cunoscut pe Brad Pitt dupa un “blinde date”. Doi ani mai tarziu aveau una dintre cele mai mediatizate nunti de vedete. La ceremonie nu si-a chemat mama pentru ca a insultat-o prin tabloide. Cele doua s-au impacat in 2005.

A mai jucat in comediile “Dumnezeu pentru o zi” (2003), “Rutina, bat-o vina” (1999), “The Good Girl” (2002), “Surpriza: Vine Polly!” (2004) si “Despartiti, dar impreuna” (2006) si Friends with Money (2006).

In 2005 joaca in thrillerul Derailed . In acelasi an se desparte de Brad Pitt dupa patru ani si jumatate de casnicie. In 2011 a lansat doua comedii: Just go with it si Horrible Bosses in care apare in ipostaze fierbinti. Recent actrita a declarat ca nu a apelat la operatii estetice, insa spune ca nu va ezita sa faca acest lucru cand va ajunge la varsta de 50 de ani.

Cu un venit de 28 de milioane de dolari in 2011, Jennifer Aniston se afla pe pozitia a treia in topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood, intocmit de editorii revistei Forbes. Din 2011, actrita de 42 de ani, are o relatie cu actorul si regizorul Justin Theroux.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: