Jessica Biel, incantata de rolul de gravida. Vezi ce i-a placut cel mai mult la “De Anul Nou”, cel mai recent film al actritei

15 Dec

Jessica Biel vine pe marile ecrane din Romania in acest weekend in comedia “New Year’s Eve/ De Anul Nou”, regizata de Gary Marshall. Actrita va aparea intr-o ipostaza cu totul inedita: ea va fi insarcinata in film.

Intr-un interviu acordat presei americane zilele trecute, Jessica Biel a dezvaluit ca s-a bucurat enorm sa joace rolul unei femei gravide in comedia romantica “De Anul Nou”.

Jessica Biel este la a doua colaborare cu Gary Marshall, dupa ce a jucat in comedia care a facut furori anul trecut, “Valentine’s Day”.

Invitata la Graham Norton Show, Biel a povestit: “Am avut un costum de femeie insarcinata si am folosit o burtica falsa pentru ca personajul pe care il interpretez este o femeie gravida. A fost un rol inedit si m-am bucurat ca am luat parte la acest proiect. Plus ca am mancat ce am vrut eu”.

Jessica Biel va juca in “De Anul Nou” alaturi de nume mari ca Michelle Pfeiffer, Robert De Niro, Sarah Jessica Parker, Sofia Vergara, Ashton Kutcher, Zac Efron si multi altii. Acesta este primul ei film important dupa “A-Team”, din vara anului trecut.

“De Anul Nou” este realizat de celebrul Garry Marshall si readuce pe marile ecrane atmosfera romantica si personajele din Valentine’s Day. Povestile lor se petrec intr-un interval scurt, dar extrem de important, cele 24 de ore dinaintea revelionului.

La fel ca “Ziua indragostitilor”, “De Anul Nou” intruneste o distributie de exceptie, personajele fiind interpretate de: Robert De Niro, Zac Efron, Hilary Swank, Sarah Jessica Parker, Michelle Pfeiffer, Jessica Biel, Ashton Kutcher si multi altii.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: